default-image

Ρονάλντο: Καλύτερα παίζουμε στο «Καμπ Νου»

Ποδόσφαιρο
Ρονάλντο: Καλύτερα παίζουμε στο «Καμπ Νου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «μερένχες» αισθάνονται καλύτερα όταν αγωνίζονται στη Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα παρά στην Μαδρίτη τόνισε μετά τη μεγάλη νίκη της Ρεάλ στο «Καμπ Νου» ο  Κριστιάνο Ρονάλντο.

O μεγάλος πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης που σημείωσε δύο γκολ στο «Καμπ Νου στάθηκε στους στόχους που έχει η ομάδα του και το έξτρα κίνητρο που υπάρχει πάντα απέναντι στην Μπάρτσα.

"Το να παίζεις κόντρα στην Μπαρτσελόνα πάντα σου δίνει κίνητρο. Το πρωτάθλημα είναι το λιγότερο σημαντικό, εστιάζουμε στο Κύπελλο και το Champions League", είπε και πρόσθεσε... "Τελευταία παίζουμε καλύτερα εδώ παρά στην έδρα μας. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Μας αρέσει να παίζουμε εδώ".

Ράμος: Καλύτερος του κόσμου ο Ρονάλντο

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως αποχωρεί από το Καμπ Νου έχοντας την αίσθηση πως η ομάδα του έκανε σωστά τη δουλειά της, ενώ χαρακτήρισε τον Ρονάλντο ως τον καλύτερο παίκτη του κόσμου ενώ τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έκαναν σωστά τη δουλειά τους. "Κάναμε αυτό, που έπρεπε, έτσι όπως είχαμε σχεδιάσει το ματς. Φεύγουμε έχοντας την εντύπωση πως κάναμε σωστά τη δουλειά μας", είπε αρχικά και πρόσθεσε.

"Πάντα υποφέρουμε όταν παίζουμε με την Μπαρτσελόνα, που είναι εξαιρετική ομάδα. Πρέπει να δίνουμε χώρο, αλλά σήμερα το κάναμε σωστά. Αγωνιστήκαμε σωστά και στην επίθεση και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό.

Αναφερόμενος στον Βαράν είπε: "Πρέπει να δίνονται ευκαιρίες στους νεαρούς και ο Βαράν την εκμεταλλεύτηκε", ενώ για τον Ρονάλντο, δήλωσε: "Πάντα λέω πως είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου και σήμερα το έδειξε για άλλη μία φορά".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News