default-image

5,5 εκ. ευρώ η Λοκομοτίβ για Μασάδο;

Ποδόσφαιρο
5,5 εκ. ευρώ η Λοκομοτίβ για Μασάδο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώνονται σήμερα οι μεταγραφές στην Ρωσία  και δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις κατά την διάρκεια της ημέρας όσον αφορά την μεταγραφή του Πάουλο Μασάδο στην Λοκομοτίβ Μόσχας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο "Γαύρος" λιγότερες πιθανότητες υπάρχουν να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές για το καλοκαίρι ή να ανανεώσουν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το ποσό που έχει πέσει στο τραπέζι είναι 5,5 εκατομμύρια ευρώ, σχεδόν τα διπλάσια λεφτά που είχε δώσει ο Ολυμπιακός για να αγοράσει τον Μασάδο από την Τουλούζ.

Η υπόθεση έχει σταματήσει αλλά δεν αποκλείεται να αλλάξει και πάλι όλη η κατάσταση όπως αναφέρουν και οι έγκυρες ρωσικές ιστοσελίδες που έγραφαν αργά χθες το βράδυ που έγραφαν ότι η Λοκομοτίβ Μόσχας το πιθανότερο είναι να επανέλθει σήμερα, τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Ο Μασάδο διατηρεί το κασέ του σε υψηλά επίπεδα ενώ θα θυμίσουμε ότι στην Ρωσία παίζουν για λογαριασμό της Ρούμπιν Καζάν δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού οι Ορμπάιθ και Μαρκάνο και μάλιστα τα πάνε πολύ καλά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News