default-image

Πανηγυρικά στον τελικό η Ρεάλ Μαδρίτης

Ποδόσφαιρο
Πανηγυρικά στον τελικό η Ρεάλ Μαδρίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε… φύλλο και φτερό την Μπαρτσελόνα μέσα στο Καμπ Νου, νίκησε με 1-3 και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του "Copa del Ray" μπροστά σε 90.000 Καταλανούς. Δύο γκολ πέτυχε ο Ρονάλντο, ένα ο Βαράν για τους νικητές, ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε ο Άλμπα.

Το σκορ άνοιξε για τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο με εκτέλεση πέναλτι στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, το οποίο κέρδισε ο ίδιος μετά από… αποτυχημένο τάκλιν του Πικέ μέσα στην περιοχή.

Ο Πορτογάλος δε σταμάτησε όμως εκεί καθώς διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 56ο λεπτό όταν στην αντεπίθεση της Ρεάλ ο Πουγιόλ γλίστρησε δίνοντας τη δυνατότητα στον Ντι Μαρία να σουτάρει μέσα από την περιοχή, ο Πίντο απέκρουσε, αλλά η μπάλα έφτασε στον Ρονάλντο που κατέβασε με το στήθος και εκτέλεσε με το αριστερό κάνοντας το 2-0.

Το κερασάκι στην τούρτα για τους Μαδριλένους έβαλε ο Ραφαέλ Βαράν στο 67ο λεπτό σκοράροντας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Οζίλ.

Το γκολ της τιμής για την Μπαρτσελόνα πέτυχε στο 89ο λεπτό ο Άλμπα με σουτ μέσα απ' την περιοχή μετά από ασίστ του Ινιέστα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι (73' Τιάγκο Αλκάνταρ), Φάμπρεγκας (59' Βίγια), Ινιέστα, Πέδρο (71' Τέγιο), Μέσι.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Λόπεθ, Ράμος, Βαράν, Κοεντράο, Αρμπελόα, Τσάμπι Αλόνσο (84' Εσιέν), Κεντίρα, Εζίλ (79' Πέπε), Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντι Μαρία, Ιγκουαίν (70' Καγιεχόν).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News