default-image

Συμφωνία του ΟΦΗ με 11 για την δοσοποίηση

Αθλητισμός
Συμφωνία του ΟΦΗ με 11 για την δοσοποίηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διοίκηση του ΟΦΗ δεν έχασε χρόνο, μετά την έγκριση της δοσοποίησης από την ΕΠΟ για παλιές οφειλές προς ποδοσφαιριστές (μέχρι 30/6/2012) και «έκλεισε» άμεσα τα πρώτα «μέτωπα».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης βρέθηκε στην Αθήνα, και μέσω του διαιτητικού δικαστήριο της ΕΠΟ, 11 ποδοσφαιριστές εντάχθηκαν στο νέο κανονισμό. Συγκεκριμένα, συμφωνία υπάρχει με τους Κατσικογιάννη, Κιάσσο, Αγρίτη, Ψωμά, Μπερτίν, Σφακιανάκη, Μπουλούτ, Μπαρτζώκα, Ρούσερ, Κασμερίδη και Πίτσο.

Επίσης υπάρχει προφορική συμφωνία η οποία αναμένεται να επιβεβαιωθεί και επίσημα αύριο με τους Ουκάρ, Παπουλή, Καμπάνταη, Βεζυρίδη και Ξενοδόχοφ. Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν οι επαφές και με τους υπόλοιπους παίκτες έτσι ώστε να δοσοποιηθούν όλες οι οφειλές και να μπουν σε μια σειρά, γνωρίζοντας κάθε μήνα ποιο είναι το συνολικό ποσό που πρέπει να καταβάλλεται. Να σημειωθεί τέλος ότι οι αριθμός των δόσεων και το ύψος των χρημάτων ποικίλουν ανά με περίπτωση καθώς έχουν άμεση σχέση με το ύψος της οφειλής σε κάθε ένα από τους παίκτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News