default-image

"Αν συνεχίσουμε έτσι, δε θα έχουμε πρόβλημα"

Ποδόσφαιρο
"Αν συνεχίσουμε έτσι, δε θα έχουμε πρόβλημα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σεϊκ Γκαντιάγκα παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη και είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Ο αμυντικός μέσος των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως αν η ομάδα του συνεχίσει να δείχνει το ίδιο πρόσωπο, δε θα έχει πρόβλημα για την άνοδο.

Αναλυτικά: Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών

«Ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση που κρίθηκε στα τελευταίο λεπτά. Πριν την έναρξη μας είπε ο κόουτς πως έπρεπε να παίξουμε έξυπνα, να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Έτσι έγινε και με αυτό τον τρόπο πήραμε τη νίκη».

Για την πρώτη θέση και τη συνέχεια του πρωταθλήματος

«Είναι σημαντικό που βρισκόμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και βλέπουμε τις περισσότερες ομάδας να παίζουν πολύ κλειστά όταν έρχονται στο Παγκρήτιο Στάδιο και αυτό ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας.

Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω πολύ στην ομάδα μας και αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως μας λέει ο προπονητής μας είμαι σίγουρος ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα».

Για τους φιλάθλους

«Μας βοήθησαν πολύ στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών. Τους θέλουμε ακόμα πιο κοντά μας. Ο Εργοτέλης είναι μια μεγάλη δεμένη οικογένεια και δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να τη διαταράξει, ώστε να πηγαίνουμε ολοένα και καλύτερα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News