default-image

Δεν παίζει με ΠΑΣ Γιάννινα ο Βλαχοδήμος

Ποδόσφαιρο
Δεν παίζει με ΠΑΣ Γιάννινα ο Βλαχοδήμος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Ολυμπιακό έχουν πλέον στρέψει την προσοχή τους στην αυριανή συνάντηση Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και φιλοδοξούν να «κλειδώσουν» την πρόκριση στα ημιτελικά από το ματς στους «Ζωσιμάδες».

Ο Μίτσελ  ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς στην Ήπειρο και από την 18άδα έλειπε μεταξύ άλλων το όνομα του Παναγιώτη Βλαχοδήμου.

Ο Έλληνας ταλαντούχος εξτρέμ μετά από 4 συνεχόμενα παιχνίδια στην βασική ενδεκάδα, επιστρέφει στη θέση της εξέδρας που είχε συνηθίσει το προηγούμενο διάστημα, μόνο που αυτή τη φορά έμεινε εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης και όχι επειδή δεν υπολογίζεται.

Ο Ισπανός προπονητής προτίμησε να του δώσει ανάσες ενόψει της συνέχειας, ενώ πήρε μαζί του τον Βούρο και τον Βέργο από την ομάδα Νέων, αφού οι κανονισμοί επιβάλλουν στις ομάδες να παίρνουν τουλάχιστον δύο γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Άλλωστε ο Λυκογιάννης, που προέρχεται από τις ακαδημίες δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ, αφού ετοιμάζεται με την ομάδα Νέων για το κρίσιμο ματς στο "Καραϊσκάκης" με την Άντερλεχτ για το NextGen Series (Πέμπτη 28/2, 19:00).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News