default-image

Έκανε πάλι τα… δικά του ο Μουρίνιο

Ποδόσφαιρο
Έκανε πάλι τα… δικά του ο Μουρίνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για πολλοστή φορά ο τεχνικος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο, ήταν απολαυστικός εν όψει του αποψινού στο Καμπ Νου» με την Μπαρτσελόνα για το Κύπελλο Ισπανίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της «βασίλισσας» σε συνέντευξη που παραχώρησε αρχικά τοποθετήθηκε γι τις επιλογές του στο βασικό σχήμα της ομάδας του αναφέροντας: «Τις προηγούμενες φορές ήξερα ποιοι θα παίξουν, αλλά δεν σας τους έλεγα. Αυτή τη φορά πραγματικά δεν ξέρω ποιοι θα αγωνιστούν. Θα αποφασίσω την τελευταία στιγμή».

Ωστόσο, μια ερώτηση ενός δημοσιογράφου σχετικά με τα αρνητικά σχόλια των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα για τον διαιτητή του πρώτου ημιτελικού, Ουντιάνο Μαγένκο, με τον οποίον δεν έχουν καλά αποτελέσματα, έφτανε και περίσσευε για να δώσει «τροφή» στον Μουρίνιο.

«Εγώ προτιμώ να μιλώ για τα μαθήματα ήθους που πήραμε στο παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα, οι άνθρωποι της οποίας σκέφτονται μόνο το ποδόσφαιρο και δεν μιλούν καθόλου για τους διαιτητές, ενώ οι παίκτες της ποτέ δεν κάνουν θέατρο για να κερδίσουν πέναλτι ή κάποια κίτρινη κάρτα, ποτέ δεν περιτριγυρίζουν το διαιτητή στο κέντρο του γηπέδου, αλλά σκέφτονται μόνο το πώς θα παίξουν ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο, παρεμπιπτόντως, κάνουν καλά», είπε σε ειρωνικό ύφος ο τεχνικός της Ρεάλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News