default-image

Τα είπε με τους παίκτες ο Σαββίδης

Ποδόσφαιρο
Τα είπε με τους παίκτες ο Σαββίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ιβάν Σαββίδης κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη, μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα, είχε μια σειρά από ενδιαφέρουσες επαφές. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εκτός από τις συνήθεις επαφές με τους Βρύζα, Τσιστιακόφ και Δώνη, είχε την ευκαιρία να κάνει και τετ-α-τετ με παίκτες.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας μίλησε ξεχωριστά με τον Σαλπιγγίδη, τον Αθανασιάδη, τον Φωτάκη και τον Έτο, χωρίς να διαρρεύσει το ακριβές περιεχόμενο των συνομιλιών τους. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι στο εγγύς μέλλον να συνεχίσει την ίδια διαδικασία και με άλλους ποδοσφαιριστές.

Ακόμη, χθες το πρωί, λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για τη Μόσχα, βρέθηκε στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και παρουσία του Απόστουλου Τζιτζικώστα ορκίστηκε Έλληνας Πoλίτης.

Σημειωτέον, ο Σαββίδης είχε και παλιότερα ελληνική υπηκοότητα, αλλά την είχε απολέσει στο διάστημα που είχε γίνει βουλευτής της ρωσικής Δούμας, όπως όριζε ο νόμος στη Ρωσία. Μάλιστα, ο Σαββίδης γράφτηκε και στα Μητρώα του Δήμου Θέρμης, ενώ απέκτησε ελληνική ταυτότητα και διαβατήριο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News