default-image

Αυξήθηκαν τα έσοδα της Άρσεναλ

Ποδόσφαιρο
Αυξήθηκαν τα έσοδα της Άρσεναλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κι αν η Άρσεναλ απέχει από τους τίτλους αρκετά χρόνια; Τα ταμεία της παραμένουν «γεμάτα». Οι «κανονιέρηδες» ανακοίνωσαν αύξηση εσόδων κατά 17,8 εκατομμύρια ευρώ. Τα συνολικά αποθέματα να έφθασαν τα 123 εκατομμύρια ευρώ, αύξηση 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Σημαντικό μέρος των εσόδων προέρχονται από την πώληση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πίτερ Χιλ-Γουντ δήλωσε για τα οικονομικά της Άρσεναλ: "H δυνατότητα της Άρσεναλ να ανταγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο στην Αγγλία και την Ευρώπη στηρίζεται στην οικονομική ευρωστία της ομάδας η οποία δίνει δύναμη και ανεξαρτησία στον σύλλογο.

Στόχος μας είναι να κάνουμε τον καθένα που έχει σχέση με την Άρσεναλ υπερήφανο για τον σύλλογο. Ξέρουμε ότι για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να κατακτήσουμε τίτλους ωστόσο θα συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε επιλέξει".

Η Άρσεναλ δεν διεκδικεί τρόπαιο την φετινή σεζόν και η γκρίνια των φιλάθλων της ομάδας έχει γίνει έντονη το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Πίτερ Χιλ-Γουντ δηλώνει ότι στόχος της Άρσεναλ είναι να διατηρήσει όλους τους καλούς παίκτες της ομάδας: "Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε τους καλούς παίκτες και να πάρουμε νέους ταλαντούχους ώστε να γίνουμε δυνατότεροι.

Αν και είμαστε απογοητευμένοι με την φυγή του Φαν Πέρσι έχουμε κάνει βήματα για να κρατήσουμε τους υπάρχοντες παίκτες και πρόσφατα ανανεώσαμε τα συμβόλαια των Γουίλσιρ, Γουόλκοτ, Γκιμπς, Ράμσεϊ, Τσάμπερλέιν και Τζενκινσόν.

Κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου ξοδέψαμε 40 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσουμε παίκτες όπως ο Λούκας Ποντόλσκι, ο Σάντι Καθόρλα και ο Ολιβιέ Ζιρού. Πρόσφατα αποκτήσαμε τον Νάτσο Μονρεάλ από την Μάλαγα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News