default-image

Ένταση με Μπενίτεθ και παίκτες

Ποδόσφαιρο
Ένταση με Μπενίτεθ και παίκτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές του στην Τσέλσι. Αυτό επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά με ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στην προπόνηση της Δευτέρας σύμφωνα με την "Daily Mail".

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως στη συζήτηση που έγινε αναφορικά με την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Ισπανός τεχνικός είπε στους παίκτες του πως η συμπεριφορά τους έχει στοιχίσει σε αρκετούς προπονητές τη δουλειά τους. Τους εξήγησε, δηλαδή, πως αδυνατούν κάποιες φορές να υπακούσουν στις τακτικές που πρέπει και πως δεν προσπαθούν.

Η απάντηση ήταν άμεση από έναν παίκτη της παλιάς φρουράς, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ο Μπενίτεθ φταίει για την πορεία του συλλόγου και πως πριν λίγους μήνες η ίδια ομάδα πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ. "Έχουμε κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με αυτή την ομάδα" ήταν η ακριβής ατάκα του, η οποία εξόργισε τον Μπενίτεθ. Εκείνος με τη σειρά του κατηγόρησε τους παίκτες πως έπαιζαν χειρότερα απ' ό, τι μπορούσαν και επί Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

Κάπου εκεί παρενέβη ο Τζον Τέρι, ο οποίος σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο έχει πολύ κακές σχέσεις με τον προπονητή του. Ο αρχηγός της Τσέλσι μπορεί να μην αγωνίστηκε με τη Σίτι, αλλά είπε τη δική του άποψη. Ο Μπενίτεθ προσπάθησε να τον απομονώσει, αλλά ο Άγγλος αμυντικός δεν το δέχτηκε και συνέχισε να υπερασπίζεται τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του. Επιπλέον, του υπενθύμισε πως οι "παλιοί" είχαν προειδοποιήσει τους υπόλοιπους για τις τακτικές του από την πρώτη μέρα που ανέλαβε.

Τέλος, το δημοσίευμα επισημαίνει πως οι δύο πλευρές άρχισαν τη συζήτηση με τις καλύτερες των προθέσεων, αλλά τα πράγματα δεν άργησαν να εκτραχυνθούν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News