default-image

Στόχος η... αντεπίθεση για τον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Στόχος η... αντεπίθεση για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ρυθμούς Ολυμπιακού κινούνται πλέον στον ΟΦΗ, με στόχο να ξεκινήσει η... αντεπίθεση και να βγουν από τον όμιλο των ομάδων, που είναι κοντά στην επικίνδυνη «ζώνη».

Ταυτόχρονα, υπάρχουν αγωνιστικά ερωτήματα, που θα βρουν… απάντηση με το πέρασμα των ημερών. Ο Μονιάκης έκανε ατομικό πρόγραμμα, έχοντας ακόμη ενοχλήσεις στην περιοχή κοντά στον προσαγωγό και με τα τωρινά δεδομένα το ενδεχόμενο να προλάβει είναι 50%-50%. Από την άλλη ο Βερόν, που επίσης προπονήθηκε μόνος του, δέχθηκε μια σκαριά στο ΟΑΚΑ και δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παπάζογλου θα είναι στο… απουσιολόγιο λόγω της ηθελημένης αποβολής στο προηγούμενο ματς, όμως εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν στη δράση οι Μπούρμπος και Μπανούσης.

Οι επιλογές θα είναι περισσότερες για την τεχνική ηγεσία, ενώ φαίνεται ότι κάποια νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα δε θα είναι μόνο λόγω ανάγκης, αφού ο Γιάννης Πετράκης έχει στο μυαλό του κάποιες αλλαγές. Βέβαια, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει προς το τέλος της εβδομάδας, ενώ σήμερα θα γίνει προπόνηση πρωί και απόγευμα. Το πρωί σε δύο γκρουπ 09:30 και 10:30, ενώ το απόγευμα στις 6 μ.μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News