Αθλητισμός

Ο Σύλλογος Κωφών "Μίνωας" έκοψε την πίτα του

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο στην αίθουσα «Αριάδνη» του κέντρου διασκέδασης «Φάρος», η κοπή της πίτας του Αθλητικού Συλλόγου Κωφών Κρήτης «Μίνωας». Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη εκδήλωση, ενώ έδωσαν το παρών και πολιτικά στελέχη του τόπου.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του συλλόγου για τις πρόσφατες επιτυχίες τους, καθώς αναδείχτηκαν πρωταθλητές για το 2012 στο 18ο τουρνουά 5x5 του CALCETTO SOCCER CLUB ενώ πήραν την δεύτερη θέση στο 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωφών τη χρονιά 2012.

Τιμητική διάκριση έλαβε ο αθλητής Ιωάννης Παπαδάκης για την συμμετοχή του στο 2ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Κωφών που διεξήχθη 16 με 28 Ιουλίου 2012 στην Άγκυρα της Τουρκίας.

Ο πρόεδρος του ΑΣΚΚ Μίνωας, Ιάκωβος Χαρουλάκης, δήλωσε: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και πάντα επιτυχίες για το σύλλογο. Κάθε χρόνο αντιμετωπίζουμε δυσκολίες αλλά στο τέλος τα καταφέρνουμε. Μακάρι αυτή τη χρονιά, να βρούμε και μια στέγη για τον σύλλογο με τη βοήθεια των πολιτικών φορέων που  μας τίμησαν απόψε και υποσχέθηκαν να βοηθήσουν. Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο».

Σχόλια