default-image

Ροναλντίνιο: "Στο Μουντιάλ με την αξία μου"

Ποδόσφαιρο
Ροναλντίνιο: "Στο Μουντιάλ με την αξία μου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ροναλίντινιο επέστρεψε στη Σελεσάο για να... μείνει, με μεγάλο στόχο τη συμμετοχή του Μουντιάλ 2014 που θα διοργανώσει η πατρίδα του. Ο Βραζιλιάνος άσος μίλησε για το μεγάλο ραντεβού του 2014, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην καριέρα του.

"Θέλω να παίξω το τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας μου, αλλά θέλω να το κάνω με την αξία μου. Το γεγονός πως θα γίνει στην πατρίδα μου, αποτελεί ένα ακόμα κίνητρο, ώστε να καταφέρω να κερδίσω, μέσω της απόδοσής μου, μία κλήση στην αποστολή της εθνικής μου. Θα είναι δύσκολο, αλλά αυτό ονειρεύομαι. Να παίξω ξανά με τη φανέλα της Βραζιλίας σε Μουντιάλ", είπε αρχικά και συνέχισε...

"Οταν αρρώστησε η μητέρα μου, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο για να μπορέσω να βρίσκομαι στο πλάι της. Τώρα που όλα έχουν πάει καλά και τα χειρότερα πέρασαν, θέλω να ευχαριστήσω όσους μου στάθηκαν στη δύσκολη εκείνη περίοδο. Με βοήθησαν, τόσο με την υπόθεση της μητέρας μου, όσο και με την καριέρα μου. Με έκαναν να νιώσω σημαντικός, κάτι που το είχα ανάγκη. Όταν τα προσωπικά μου προβλήματα πέρασαν, με βοήθησαν να επανέλθω σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Τον τελευταίο χρόνο έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου. Όλα, όμως, με οδήγησαν σε αυτό που είμαι σήμερα. Ένας κανονικός ποδοσφαιριστής, σημαντικός για την ομάδα του, με πολλά όνειρα, ακόμα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News