Αθλητισμός

«Αν λέει αλήθεια θα τον συγχωρέσω…»

Την πρόθεση να συγχωρέσει τον Οσκαρ Πιστόριους, αν και εφόσον αποδειχθεί πως δεν σκότωσε εσκεμμένα την κόρη του έδειξε σε συνέντευξη του στα ΜΜΕ της Νοτίου Αφρικής ο πατέρας της Ρίβα Στίνκαμπ, Μπάρι.

Βέβαια, ο πατέρας του θύματος ξεκαθάρισε πως αν διαπιστωθεί στη δίκη πως ό,τι έκανε, ήταν προμελετημένο, τότε κατέστησε σαφές πως θέλει να δει τον Νοτιοαφρικανό παραολυμπιονίκη να υποφέρει.

«Δεν έχει σημασία πόσα χρήματα έχει και πόσο καλή είναι η νομική του υπεράσπιση, αν επιτρέπει στους δικηγόρους του να ψεύδονται για λογαριασμό του, θα πρέπει να ζήσει με αυτό το βάρος στη συνείδησή του», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μπάρτι Στίνκαμπ.

«Αν λέει αλήθεια και πέρασε τη Ρίβα για διαρρήκτη, ίσως μπορέσω να τον συγχωρέσω μια μέρα, αν, όμως, το συμβάν δεν έγινε όπως το περιγράφει, πρέπει να υποφέρει. Και θα υποφέρει», κατέληξε ο πατέρας του θύματος.

Για όσους, ενδεχομένως, το αγνοούν, ο Πιστόριους είναι ελεύθερος με εγγύηση από την περασμένη Παρασκευή και σήμερα  θα πρέπει να εμφανιστεί στο στο αστυνομικό τμήμα της Πρετόρια, όπως οφείλει να κάνει δύο φορές την εβδομάδα από τη στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος.

Σχόλια