default-image

Τέλος η σεζόν για Κάστελς

Ποδόσφαιρο
Τέλος η σεζόν για Κάστελς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρήξη τετρακεφάλου υπέστη στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Κάστελς, κάτι που σημαίνει  ότι τίθεται εκτός για όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια έως τη λήξη της σεζόν!

Ο Ισπανός έγινε αναγκαστικά αλλαγή στο 13ο λεπτό και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο ενώ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και από εκεί στην κλινική "Γαβριλάκη".

Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί αύριο σε χειρουργική επέμβαση  από τον γιατρό του Πλατανιά Γιάννη Σφυράκη κι έτσι η χρονιά χάθηκε πριν καν ξεκινήσει αφού ο Κάστελς αποκτήθηκε τον προηγούμενο μήνα για να ενισχύσει την ομάδα.

Κάρτες ο Αγκιλέρα

Ο Πλατανιάς  χάνει και τον Αγκιλέρα, ο οποίος στο ματς με την ΑΕΚ συμπλήρωσε επτά κάρτες και δεν θα αγωνιστεί  στα δυο επόμενα ματς με Κέρκυρα και ΠΑΟΚ εκτός κι αν ο Αναστασιάδης  διαφοροποιήσει την τακτική του και διαλέξει κάποιο ή κάποια άλλα ματς να εκτίσει την ποινή του, αφού ειδικά με την Κέρκυρα ο Μακεδόνας τεχνικός δεν θα έχει ούτε τον Ποτουρίδη (εκτίει την δεύτερη αγωνιστική της δικής του ποινής) ούτε φυσικά τον Καστέλς.

Στα θετικά η επιστροφές του Κανακούδη (εξέτισε την τιμωρία του με την ΑΕΚ, αλλά προέρχεται από τραυματισμό)και του Μπέλιτς (είχε υποστεί θλάση).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News