default-image

Για το ρεκόρ και την πρωτιά ο Ηρακλής Ψ.

Ποδόσφαιρο
Για το ρεκόρ και την πρωτιά ο Ηρακλής Ψ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από χθες το βράδυ η αποστολή του Ηρακλή Ψαχνών για το  ντέρμπι με τον Εργοτέλη που κρίνει την κορυφή στο πρωτάθλημα της Football League.

Στην Εύβοια έμειναν μόνο ο ανέτοιμος Λιόσης κι ο τραυματίας Σέγκος, δύο σημαντικές απώλειες για τα Ψαχνά, όμως, στην ομάδα υπάρχει πίστη για το θετικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί πως αν ο Ηρακλής δεν ηττηθεί από τον Εργοτέλη θα φτάσει τα 20 σερί παιχνίδια αήττητος στο πρωτάθλημα, κάτι που είχε κάνει μόνο ο Άρης της περιόδου 2005-2006 όταν και κέρδισε την άνοδο. Σε περίπτωση που η ομάδα της Εύβοιας καταφέρει να πάρει τη νίκη, τότε θα προσπεράσει στη βαθμολογία τους κιτρινόμαυρους και θα είναι μόνη πρώτη στην κορυφή.

Ο Γιώργος Βαζάκας δεν αναμένεται να κάνει μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα και κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Γιώργος Σικαλιάς, με τον αδερφό του, Άγγελο, να πηγαίνει στα αριστερά της άμυνας. Στο δεξί άκρο θα είναι ο Ζουλιώτης με τους Ρεπετσά και Δήμου κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέσεις οι Ρούτσης, Μήτσης και Βανγκέλι, με τους Γέσιτς και Ογιαρμπίντε να είναι τα στηρίγματα του μοναδικού προωθημένου Χαϊκάλη.

Η αποστολή του Ηρακλή Ψαχνών: Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Δήμου, Ρεπετσάς, Μήτσης, Ρούτσης, Σικαλιάς, Βανγκελί, Γέσιτς, Χαϊκάλης, Ογιαρμπίντ, Τόλιος, Μπακομήτρος, Σεοταχούλ, Πούλγκα, Πλάτανος, Μπαράνγκος, Αμέντολα, Λαμπρόπουλος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News