default-image

Έβαλντ Λίνεν: Κρίθηκε σε ψεύτικο πέναλτι

Ποδόσφαιρο
Έβαλντ Λίνεν: Κρίθηκε σε ψεύτικο πέναλτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από  ένα ψεύτικο πέναλτι έχασε η ΑΕΚ χθες στα Περβόλια σύμφωνα με την άποψη που εξέφρασε ο Έβαλντ Λίνεν. «Το ματς έπρεπε να έρθει ισόπαλο», πρόσθεσε ο Γερμανός τεχνικός.

«Είδαμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι από δυο ομάδες που προσπαθούν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις. Και είχαν πολύ πάθος και προσπάθησαν πολύ και ήταν πολύ μαχητικές. Και οι δυο ομάδες πάλεψαν στο γήπεδο και ο Πλατανιάς συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις. Μας πήρε πολλή δουλειά για να τους σταματήσουμε. Ο Πλατανιάς έχει καλούς και έμπειρους παίκτες. Χρειάστηκε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο γήπεδο για να πάρουμε τον έλεγχο του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε προβλήματα. Αλλά ούτε και εμείς κάναμε ευκαιρίες. Ήταν το παιχνίδι που θα έπρεπε να λήξει ισόπαλο. Καθώς δεν θυμάμαι κάποια μεγάλη ευκαιρία. Μόνο από στημένες φάσεις, υπήρχαν κάποια ζητήματα. Αλλά όχι ευκαιρίες για να κερδίσεις το ματς. Καμία ομάδα δεν άξιζε την νίκη.

Μετά ήρθε το πέναλτι. Δεν ξέρω αν είναι πέναλτι. Ο δικός μας παίκτης έχει μια μεγάλη μελανιά στο στομάχι, γιατί ο αντίπαλος τον άρπαξε και έπεσε κάτω. Η άποψη μου είναι πως δεν υπήρχε πέναλτι. Είναι κρίμα που ένα τέτοιο ματς κρίθηκε από ένα ψεύτικο πέναλτι. Η ομάδα μετά το 1-1 πάλεψε. Έχουμε πολλούς και νεαρούς παίκτες χωρίς εμπειρία. Αλλά πάλεψαν για το παιχνίδι. Ούτε ο Πλατανιάς είχε καμία ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Και αυτοί, όπως και εμείς, έκαναν ότι μπορούσαν για να κερδίσουν. Πάλεψαν και οι δυο ομάδες. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να λήξει ισόπαλο.

Ήμουν πολύ εκνευρισμένος όταν έμαθα πως ακούγονται κουβέντες για Ευρώπη. Ξέρω πως στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν γρήγορα. Και πως δεν είναι όλοι ρεαλιστές. Αν σωθεί φέτος η ομάδα, θα είμαστε όλοι περήφανοι. Και τίποτε άλλο. Εξάλλου με 26 πόντους, δεν μπορούμε να μιλάμε για πλέι οφ. Το λέω σ' όλους. Είναι μάχη που πρέπει να δώσουμε μέχρι και το τέλος της σεζόν. Δουλεύουμε σκληρά, έχουμε μια καλή εικόνα στα τελευταία ματς. Αλλά ακόμα όλα είναι ρευστά. Όλες οι ομάδες θα παλέψουν σαν τρελές για να σώσουν την κατηγορία. Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και ελπίζω πως θα το κάνουμε.

Η τελευταία εβδομάδα δεν ήταν καλή. Ήταν απογοητευτικό και για τους παίκτες και για όλους που δεν βρέθηκαν τα λεφτά. Γιατί υπάρχουν προβλήματα επιβίωσης. Τα χρήματα δεν ήρθαν όμως. Κάποιοι θεωρούν πολύ αστείο να κοροϊδεύουν μια ομάδα σαν την ΑΕΚ. Και είναι τραγικό. Όλοι θα κριθούν για ότι κάνουν και θα πληρώσουν γι' αυτό. Δεν καταλαβαίνω επίσης τι γίνεται με τα γήπεδα. Πριν από δυο χρόνιας φτιάχτηκαν τα γήπεδα και τώρα όταν βρέχει μπορούμε να παίξουμε μόνο γουότερ πολό. Μόνο δυο μέρες έγινε κανονική δουλειά. Και φυσικά όλα αυτά επηρέασαν την ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News