default-image

Τους έδειξε τους «300» ο Φάμπρι

Ποδόσφαιρο
Τους έδειξε τους «300» ο Φάμπρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Φάμπρι έχει κατηγορηθεί κατά το σύντομο παρελθόν του στον Παναθηναϊκό ότι είναι υπερβολικός ή ακόμη και γραφικός στις ομιλίες του στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πριν από τους αγώνες.

Έτσι έγινε και το Σάββατο το μεσημέρι, όταν ανακοίνωσε την ενδεκάδα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, και κράτησε τους παίκτες για περίπου δέκα λεπτά για να τους δείξει απόσπασμα από την ταινία «300»!Με τον δικό του τρόπο ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τους «πράσινους» να παλέψουν κόντρα στην ομάδα του Ηρακελείου και να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

«Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό. Θα μπούμε δυνατά κι όταν λήξει ο αγώνας θα είμαστε νικητές. Βάλτε το στο μυαλό σας. Νίκη πάση θυσία. Θα παλέψουμε και θα τα καταφέρουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 57χρονος προπονητής.

Οι παίκτες, από την πλευρά τους, κατάλαβαν ότι δεν έχουν άλλα περιθώρια για ακόμη μία απώλεια και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν το «τρίποντο» κόντρα στην κρητική ομάδα.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Φάμπρι συνεχάρη τους παίκτες για το αποτέλεσμα και την απόδοσή τους και ήταν εμφανής η ικανοποίησή του, ενώ οι στενοί του συνεργάτες έλεγαν ότι είχαν να τον δουν έτσι από την εκτός έδρας νίκη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News