default-image

Έχασε ο Ρούβας, παραιτήθηκε ο Καμπερίδης!

Ποδόσφαιρο
Έχασε ο Ρούβας, παραιτήθηκε ο Καμπερίδης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Ρούβας, μετά τη σημερινή ήττα την ομάδας με 1-2 στη Γέργερη από τον Αχαρναϊκό.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Football League-2

Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία της κ. Λαμπαδαρίου και των βοηθών, με αποκορύφωμα τη φάση του νικητήριου γκολ του Αχαρναϊκού το οποίο ήταν οφσάιντ ενώ ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Κορδονούρη.

Έτσι μετά το ματς, ο προπονητής του Ρούβα Γιώργος Καμπερίδης παραιτήθηκε για διαμαρτυρία και μένει να δούμε αν η ΠΑΕ κάνει αποδεκτή την πρόθεση του προπονητή.

Ο Ρούβας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό έφτασε στο γκολ με τον Παγούδη να αποκρούει δύσκολα το σουτ του Παντελή ενώ στο 12? ο

γκολκίπερ του Αχαρναϊκού έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μπολώση. Το γκολ των φιλοξενούμενων δεν πτόησε τους παίκτες του Γιώργου Καμπερίδη που πίεζαν για την ισοφάριση και τελικά το πέτυχαν με τον Παντελή που ήταν μακράν ο κορυφαίος παίκτης του Ρούβα.

Τελικά, ο Αχαρναϊκός στο 85ο λεπτό πέτυχε το γκολ - μαχαιριά όταν ο Ραχίμ ήταν σε θέση οφσάιντ όμως ο βοηθός έδειξε "παίζετε" με αποτέλεσμα ο Ρούβας να γνωρίσει μια ιδιαίτερα επώδυνη ήττα. Μετά το γκολ αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυριών ο Λάμπρος Κεφαλούκος.

ΡΟΥΒΑΣ: Διαμαντής, Γούτσιος, Ταβλαδωράκης, Ανυφαντάκης, Κορδονούρης, Κεφαλούκος, Μουρατίδης (74' Φουκαράκης), Λαζαρίδης (67' Αντωνάκης), Παντελής, Χατζησάββας, Μπολόσης (46' Σεντεμέντες).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παγούδης, Αναστασίου, Μανάλης, Δημόπουλος, Μαγγίνας, Γκέζος, Χριστόπουλος, Νεόφυτος, Βεστάκης (75' Ντεντόπουλος), Κουμπρόγλου, Ραχίμ (92' Κουμπαρούλης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News