default-image

Κατηγορούμενος και ο αδερφός του Πιστόριους!

Αθλητισμός
Κατηγορούμενος και ο αδερφός του Πιστόριους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια του Όσκαρ Πιστόριους. Βλέπετε, το τελευταίο 24ωρο ο τοπικός Τύπος ανακάλυψε πως και ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο Καρλ Πιστόριους αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και κινδυνεύει με μακροχρόνια κάθειρξη αν βρεθεί ένοχος.

Ο δικηγόρος Λένι Όλντγουεϊτζ που εκπροσωπεί και τα δύο αδέρφια επιβεβαίωσε την είδηση και μάλιστα παρουσιάστηκε στο δικαστήριο δύο ημέρες πριν ξεκινήσει η διαδικασία για αίτηση εγγύησης από τον Όσκαρ.

Ο Καρλ Πιστόριους κατηγορείται πως ευθύνεται για το δυστύχημα που στέρησε τη ζωή σε γυναίκα οδηγό μοτοσικλέτας το 2010. Υποβλήθηκε σε έλεγχο, όμως αποδείχθηκε πως δεν είχε κάνει χρήση αλκοόλ.

Η δίκη του μπορεί να ξεκινήσει στις αρχές Μαρτίου με την αντίστοιχη με κατηγορούμενο τον αδερφό του για τη δολοφονία της Ρίιβα Στίνκαμπ να ξεκινάει (πιθανότατα) στις 4 Ιουνίου.

Ο λογαριασμός του Καρλ Πιστόριους στο Twitter παραβιάστηκε σύμφωνα με δήλωση της εκπροσώπου του Όσκαρ. Μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας είχαν γραφτεί τα παρακάτω λόγια: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε καθέναν που έχει προσευχηθεί για τις δύο οικογένειες, Osca (όχι Oscar)". Έκτοτε έχουν διαγραφεί όλοι οι λογαριασμοί των μελών της οικογένειας του Πιστόριους σε όλα τα social media.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News