default-image

Με τον ουραγό Πανελευσινιακό ο ΑΓΟΡ

Μπάσκετ
Με τον ουραγό Πανελευσινιακό ο ΑΓΟΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ελευσίνα δοκιμάζεται σήμερα (17:00, ΕΤ1) ο ΑΓΟΡ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ουραγό Πανελευσινιακό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστική της Α1 Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ.

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα μπαίνει στο παιχνίδι με τον τίτλο του φαβορί, αλλά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τη νίκη τους καθιστά επικίνδυνους. Ο Στέργιος Κουφός έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του, ενώ όπως επισημαίνει: «Ξεκινάει για εμάς μια τετράδα αγώνων που είναι η πιο σημαντική του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό.

Καταρχήν είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα πορεία μας γιατί είχαμε πολλά προβλήματα για να φτάσουμε εδώ. Όσο αναφορά το ματς της Κυριακής νομίζω ότι παίζουμε με την άτυχη ομάδα του πρωταθλήματος. Γιατί αν την δει κάποιος τον τρόπο που έχει χάσει τα περισσότερα παιχνίδια θα καταλάβει ότι δεν αξίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Όμως το μπάσκετ στην Ελλάδα είναι βαθμοθηρικό και όποιος δεν παίρνει νίκες και βαθμούς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.

Εμείς προερχόμαστε από μια πολύ καλή εμφάνιση εντός έδρας και θέλουμε να διατηρήσουμε τα στάνταρ που έχουμε και το παιχνίδι μας. Αν είμαστε μυαλωμένοι και διαχειριστούμε σωστά το ρυθμό του παιχνιδιού θα είμαστε ανταγωνιστικοί και σε αυτό το παιχνίδι. Άλλη μια εβδομάδα που είχαμε μικροπροβλήματα και απουσίες σε κάποιες προπονήσεις. Πιστεύω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το χαρεί ο κόσμος που θα δώσει το παρών και θα το δει από την τηλεόραση».

Ο Μαρκ Κάρτερ από την πλευρά του επισήμανε για το σημερινό ματς: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάμε σε μια δύσκολη έδρα όπου η συγκεκριμένη ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά παίζει ένα από τελευταία της χαρτιά. Από την άλλη πλευρά εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε τις νίκες και την καλή ψυχολογία για να μπορέσουμε να διατηρηθούμε στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να καταφέρουμε να πάρουμε ακόμα μια νίκη».

 Το υπόλοιπο μενού της 17ης ημέρας περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις:

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου

17:00 ΠΑΟΚ-Καβάλα

17:00 Ολυμπιακός-Περιστέρι

17:00 Πανελευσινιακός-ΑΓΟΡ

19:00 Ηλυσιακός-Παναθηναϊκός

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου

17:00 Ίκαρος Καλλιθέας-ΚΑΟΔ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News