default-image

Έμεινε ζωντανή η Βέροια, 2-0 τη Ξάνθη

Ποδόσφαιρο
Έμεινε ζωντανή η Βέροια, 2-0 τη Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη της νίκη στην ιστορία της στα Πηγάδια σε ό,τι αφορά αγώνα πρωταθλήματος πήρε η Βέροια η οποία επικράτησε 2-0 της Ξάνθης παρά του ότι έπαιζε από το 57' με παίκτη λιγότερο.

Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία και αυτή που επικράτησε, ήταν η Βέροια που… ξύπνησε μέσα της το αίσθημα της επιβίωσης παίρνοντας μία σπουδαία νίκη με 2-0 που την απομάκρυνε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνά τους και δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες που θα τις έφερναν και κοντά σε κάποιο τέρμα με το 0-0 να αντικατοπτρίζει και την εικόνα του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη όμως, έγινε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Η ομάδα της Ημαθίας μπήκε δυνατά και έχασε δύο ευκαιρίες με τους Μπαργκάν και Πέρεζ. Στο 57' ο Μαρσελίνιο κέρδισε το πέναλτι και την αυστηρότατη αποβολή του Ορέστες.

Παρόλα αυτά, ο Μάνταλος αστόχησε με τον γκολκίπερ της Βέροιας να αποκρούει και να κρατά ζωντανή την ομάδα του. Όσο η Ξάνθη δεν κατάφερνε να φτάσει στο γκολ, η Βέροια χτύπησε σε δύο αντεπιθέσεις.

Στο 71' ο Κόστλι με ωραία προσωπική ενέργεια και πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, ενώ το τελικό αποτέλεσμα ,διαμορφώθηκε από τον Ολαϊτάν στο 90' που έδωσε μία σπουδαία νίκη στη Βέροια και την πρώτη της νίκη στα Πηγάδια μετά από τέσσερις ήττες σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News