default-image

Διπλό και... +15 η Γιουνάιτεντ!

Ποδόσφαιρο
Διπλό και... +15 η Γιουνάιτεντ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικηφόρα πέρασε από το Loftus Road η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικρατώντας 2-0 της ΚΠΡ για την 27η αγωνιστική της Premier League.

Οι Μπέμπηδες του Σερ Αλεξ άνοιξαν την ψαλίδα της διαφοράς με τη 2η Σίτι στους 15 βαθμούς, με τους Πολίτες μάλιστα να παίζουν αύριο (24/2) με την Τσέλσι. Ράφαελ στο 23' και Γκιγκς στο 80' οι σκόρερ του αγώνα. Παραμένει στην τελευταία θέση η ΚΠΡ.

Στο Εmirates λίγο έλειψε να γίνει ακόμα μια... κηδεία, ωστόσο ο Καθόρλα έσωσε την Αρσεναλ, καθώς με γκολ στο 85' της χάρισε τη νίκη με 2-1 επί της Αστον Βίλα. Ο Ισπανός είχε ανοίξει το σκορ στο 6', ενώ ο Γουέιμαν είχε ισοφαρίσει στο 68ο λεπτό.

Σοκ στο τέλος για την Εβερτον, που σ' ακόμα ένα ματς προηγήθηκε, αλλά στο τέλος έμεινε άδεια τα χέρια. Η ομάδα των Βέλλιου και Μιραλάς ηττήθηκε 1-2 από τη Νόριτς, αν και προηγήθηκε στο 39' με τον Οσμαν. Οι γηπεδούχοι ήταν τελικά αυτοί που πανηγύρισαν, ανατρέποντας την εις βάρος τους κατάσταση στο τέλος. Στο 85' ο Καμαρά ισοφάρισε και στο 4ο λεπτό του έξτρα χρόνου ήρθε ο Χολτ να αποτελειώσει την Εβερτον!

Στην 7η θέση ανέβηκε η Γουέστ Μπρομ, που με δύο γκολ του Λουκάκου νίκησε 2-1 τη Σάντερλαντ. Εντυπωσιακό, τέλος, ήταν το πέρασμα της Γουίγκαν από την έδρα της Ρέντινγκ, την οποία νίκησε με 3-0 στο ντέρμπι της παραμονής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News