default-image

"Η καλύτερη επαρχιακή ομάδα ο ΑΓΟΡ"

Μπάσκετ
"Η καλύτερη επαρχιακή ομάδα ο ΑΓΟΡ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κόουτς του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας μίλησε για το ματς με το Ρέθυμνο στην Ελευσίνα με εγκωμιαστικά σχόλια για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του.

"Παίζουμε με την καλύτερη επαρχιακή ομάδα στην κατηγορία. Το παιχνίδι έχει πάρα πολλές ιδιαιτερότητες με κυριότερη ότι θα πρέπει να βρούμε λύση στα αθλητικά προσόντα που έχουν τα παιδιά που παίζουνε στο Ρέθυμνο", τόνισε ο Σκαραφίγκας: "Το κλειδί του αγώνα θα είναι να μπορέσουμε να βρούμε μια ισορροπία και στα τέσσερα δεκάλεπτα του παιχνιδιού αν θέλουμε να βγούμε νικητές".

Ο Γιώργος Τσιάκος δήλωσε: "Το παιχνίδι της Κυριακής με το Ρέθυμνο είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας για εμάς διότι έχουμε βρεθεί στην κατάσταση που πρέπει να κερδίζουμε ειδικά τους εντός έδρας αγώνες. Πιστεύω πως αν μπορέσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και βάλουμε στο παιχνίδι μας όλα όσα δουλεύουμε αυτή την εβδομάδα θα καταφέρουμε πολλά. Το Ρέθυμνο είναι σίγουρα μια ποιοτική ομάδα, το δείχνει και η θέση της και οι παίκτες της από εκεί και πέρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι , να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά σαν τελικό αποβάλλοντας όμως την πίεση και κοιτώντας να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News