default-image

Ενδιαφέροντα ματς στη 18η αγωνιστική της Α1

Μπάσκετ
Ενδιαφέροντα ματς στη 18η αγωνιστική της Α1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Νέα Σμύρνη ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ με τον Πανιώνιο να υποδέχεται στις 4μ.μ. τον Άρη σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι κυνηγούν τη 15η εφετινή τους νίκη, ώστε να αναρριχηθούν προσωρινά στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Από την πλευρά τους, οι «κίτρινοι» θα προσπαθήσουν να φύγουν από την Αθήνα με το ροζ φύλλο αγώνα, κάνοντας το αποφασιστικό βήμα για την συμμετοχή τους στα play off, διατηρώντας παράλληλα «ζωντανές» τις ελπίδες τους για είσοδο στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 17:00, ο Απόλλων Πατρών υποδέχεται τον Κολοσσό. Οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη, ώστε να εδραιώσουν τη θέση τους στην πρώτη οκτάδα, με τους γηπεδούχους να μετρούν μέχρι στιγμής 8-9 νίκες και τους φιλοξενούμενους 6-11 νίκες.

Ο ΑΓΟΡ από την πλευρά του αγωνίζεται αύριο Κυριακή αντιμετωπίζοντας στις 5μ.μ. εκτός έδρας τον Πανελευσινιακό. Η ρεθυμνιώτικη ομάδα θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου

16:00 Πανιώνιος-Άρης

17:00 Απόλλων Πάτρας-Κολοσσός

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου

17:00 ΠΑΟΚ-Καβάλα

17:00 Ολυμπιακός-Περιστέρι

17:00 Πανελευσινιακός-ΑΓΟΡ

19:00 Ηλυσιακός-Παναθηναϊκός

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου

17:00 Ίκαρος Καλλιθέας-ΚΑΟΔ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News