default-image

Αύριο ο Πλατανιάς με ΑΕΚ για νέα νίκη

Ποδόσφαιρο
Αύριο ο Πλατανιάς με ΑΕΚ για νέα νίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλατανιάς φιλοξενεί αύριο στις 17:15 την ΑΕΚ στα Περιβόλια και θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Οι «κόκκινοι» το τελευταίο διάστημα τα πηγαίνουν περίφημα στο πρωτάθλημα, προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες και φυσικά κόντρα στην Ένωση φιλοδοξούν να κάνουν το «3Χ3» για να διατηρηθούν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και να φτάσουν ακόμη πιο κοντά στη σωτηρία.

Οι Χανιώτες έχουν πλέον εξαιρετική ψυχολογία και, παρά τις δυσκολίες του ματς, είναι αποφασισμένοι να πάρουν το «τρίποντο», προκειμένου να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία. Τα προβλήματα, βέβαια, είναι αρκετά για το συγκρότημα του Άγγελου Αναστασιάδη, γεγονός που σίγουρα «πονοκεφαλιάζει» τον έμπειρο προπονητή. Συγκεκριμένα, οι Κανακούδης και Ποτουρίδης είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Μπέλιτς δεν έχει προλάβει ν' αποθεραπευτεί και δεν υπολογίζεται.

Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά θα έχουν και τη σημαντική υποστήριξη των φίλων τους, καθώς τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News