default-image

Μοράτι: "Φαβορί η Μίλαν…"

Ποδόσφαιρο
Μοράτι: "Φαβορί η Μίλαν…"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Κυριακάτικο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ δεσπόζει στο πρόγραμμα του ιταλικού πρωταθλήματος με τον Μάσιμο Μοράτι να χρήζει φαβορί την πρώτη.

"Δεν είναι απλά φαβορί η Μίλαν αλλά το μεγάλο φαβορί. Δεν το λέω για γούρι αλλά επειδή έχουν μόλις νικήσει τη Μπαρτσελόνα. Δεν το λέω με ειρωνεία, το πιστεύω. Η Μίλαν είναι το φαβορί αν και συνήθως νικάει στο ντέρμπι αυτός που δεν είναι...", τόνισε το αφεντικό των  "νερατζούρι" ενόψει του μεγάλου "ντέρμπι της Μαντονίνα", το οποίο βρίσκει τις δύο μεγάλες ομάδες του Μιλάνου να διεκδικούν το τρίτο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν.

Σχολιάζοντας δε τη νίκη με 2-0 της Μίλαν επί της Μπαρτσελόνα επισήμανε: "Η Μίλαν έκανε ένα πολύ έξυπνο παιχνίδι, η Μπαρτσελόνα δεν είχε ούτε μία ευκαιρία για γκολ.  Η Μίλαν έκανε μεγάλο παιχνίδι και εμείς το 2010 με τη Μπαρτσελόνα παίξαμε κατενάτσιο;

Στο Σαν Σίρο είχαμε νικήσει 3-1 και δεν μου φαίνεται να είχαμε παίξει κατενάτσιο, το αντίθετο μάλιστα".

Ο Μοράτι ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν έχει πρόβλημα με το γεγονός ότι ο Μπαλοτέλι φοράει πλέον τη φανέλα της Μίλαν ("για μένα είναι το ίδιο όπως και όταν έπαιζε στη Μάντσεστερ Σίτι") ενώ έριξε και τη "σπόντα" του για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

"Ο Μπερλουσκόνι είπε ότι η Μίλαν μπορεί φέτος να κατακτήσει σκουντέτο και Τσάμπιονς Λιγκ;

Δεν τον άκουσα αλλά έκανε καλά που το είπε, την Κυριακή έχει εκλογές...".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News