Αθλητισμός

"Βράζουν" με Ιωαννίδη στον ΣΕΓΑΣ

Ο Γιάννης Ιωαννίδης έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ομοσπονδιών, μετά και τις μειώσεις στους προυπολογισμούς τους, που φτάνουν σε ποσοστό 80% σε σχέση με πέρσι και παρότι οι μειώσεις αποτελούν απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, τα σκάγια παίρνουν και τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Ωστόσο πλέον στον ΣΕΓΑΣ τα λένε χύμα και τσουβαλάτα κατά του Ιωαννίδη καθώς προγραμμάτισε για την ερχόμενη Τρίτη στις 12.00 συνέντευξη Τύπου προκειμένου να τοποθετηθεί εφ όλης της ύλης για τα καυτά θέματα του αθλητισμού.

Μόνο που από τις 20 Φεβρουαρίου η ομοσπονδία του κλασσικού αθλητισμού είχε προαναγγείλει τη δική τους συνέντευξη, σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων, για τον 2ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Και την όρισε την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στις 12.00. Τον ίδιο χρόνο που επέλεξε μεταγενέστερα και ο Ιωαννίδης.

Πλέον με τις δύο εκδηλώσεις να συμπίπτουν, είναι σίγουρο ότι η πλειοψηφία των δημοσιογράφων θα επιλέξει τη συνέντευξη Τύπου του Ιωαννίδη γιατί θα έχει και περισσότερο... ζουμί και στον ΣΕΓΑΣ τρέχουν και δεν φτάνουν...

Πηγή: gazzetta.gr

Σχόλια