default-image

Φήμες για Πελεγκρίνι στη Σίτι

Ποδόσφαιρο
Φήμες για Πελεγκρίνι στη Σίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημοσιεύματα από τη Χιλή αναφέρουν πως ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει συμφωνήσει προφορικά για ν' αναλάβει την τεχνικό ηγεσία της Μάντσεστερ Σίτι. Συγκεκριμένα , η ιστοσελίδα «24horaw.cl» αναφέρει ότι ο 59χρόνος τεχνικός συναντήθηκε με τους υπευθύνους του συλλόγου του Μάντσεστερ την Τέταρτη και συμφώνησε μαζί τους να καθίσει στον πάγκο των «πολίτων».

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε θεωρείται ότι ο Πελεγκρίνι θα διαδεχτεί το Μαντσίνι αλλά πιο πιθανό είναι ότι η αλλαγή προπονητή στους περσινούς πρωταθλητές Αγγλίας θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Ο Πελεγκρίνι εξελίσσετε σε έναν περιζήτητο προπονητή και όπως έγινε γνωστό από τον μάνατζερ του, πρόσφατα ο 59χρονος τεχνικός αρνήθηκε πρόταση από την Ρόμα.

Ο Μαντσίνι, γύρω από το όνομα του όποιου τον τελευταίο καιρό έχουν δημιουργηθεί έντονες φήμες περί απόλυσης, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το θέμα του Πελεγκρίνι είπε ότι δεν μπορεί να απαντά την ίδια ερώτηση κάθε εβδομάδα και τόνισε πως δεν καταλαβαίνει γιατί υπάρχουν αυτές οι φήμες.

«Είναι φυσιολογικό για εσάς να με ρωτάτε για ένα τέτοιο θέμα γιατί είναι η δουλειά σας αλλά δεν μπορώ να απαντάω στην ίδια ερώτηση κάθε εβδομάδα. Επίσης , δεν μπορώ να καταλάβω, για ποιο λόγο η Σίτι πρέπει να αλλάξει προπονητή», δήλωσε ο Μαντσίνι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News