default-image

Ετοιμάζει αλλαγές ο Φάμπρι ενόψει ΟΦΗ

Αθλητισμός
Ετοιμάζει αλλαγές ο Φάμπρι ενόψει ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με νεανική ενδεκάδα σκοπεύει ο Φάμπρι να παρατάξει τον Παναθηναϊκό στο αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Στο προηγούμενο ματς στην έδρα του Άρη ο Ισπανός τεχνικός είχε χρησιμοποιήσει δύο μόλις Ελληνόπουλα, όμως αύριο αναμένεται να βάλει πέντε στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού» κόντρα στους Κρητικούς.

Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής, ο 57χρονος προπονητής αναμένεται να τοποθετήσει δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στη μεσοεπιθετική γραμμή των «πράσινων».

Ο ένας είναι ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Χοκίν Εσπάρθα στο αριστερό άκρο της επίθεσης, και ο άλλος είναι ο Σπύρος Φουρλάνος, ο οποίος θα παίξει αντί του Ζέκα που είχε παίξει «δεκάρι» στη Θεσσαλονίκη.

Πέρα από τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό στον πάγκο θα μείνει και ο Καζιγιάμα, ενώ σε ρόλο επιτελικού θα αγωνιστεί ο Φορναρόλι. Ωστόσο, θεωρείται απίθανο να πάρει φανέλα βασικού ο Ουρουγουανός φορ. Στα χαφ δεξιά θα είναι ο Σισοκό και στην κορυφή της επίθεσης ο Τοτσέ.

Παράλληλα, ο Φάμπρι σχεδιάζει να βάλει στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Στέργο Μαρίνο αντί του Κάιπερ, ο οποίος στη Θεσσαλονίκη δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο.

Τις υπόλοιπες θέσεις της άμυνας θα καλύψουν οι Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ και Πίντο, ενώ στον άξονα θα είναι οι Βιτόλο, Σο και κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καρνέζης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News