default-image

Σενάρια για Λάουντρουπ και Ρεάλ Μαδρίτης

Αθλητισμός
Σενάρια για Λάουντρουπ και Ρεάλ Μαδρίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονα ακούγεται το όνομα του Μίκαελ Λάουντρουπ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ Μαδρίτης, εφόσον αποχωρήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι παράγοντες της «βασίλισσας» παρουσιάζονται εντυπωσιασμένοι από το έργο του Δανού προπονητή, ο οποίος κατάφερε να βγάλει την Χετάφε στην Ευρώπη το περασμένο έτος και φέτος έφτασε με την Σουόνσι στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Την Κυριακή η ομάδα του 48χρονου τεχνικού κοντράρεται με την Μπράντφορντ Σίτι και η νικήτρια, εκτός από τον τίτλο, θα κερδίσει μία θέση στο Europa League της επόμενης σεζόν.

Μάλιστα, στην ημιτελική φάση κατάφερε να αποκλείσει την Τσέλσι, εκπλήσσοντας ολόκληρο το Νησί.

Ο Λάουντρουπ ανέλαβε το καλοκαίρι της Σουόνσι, στην οποία προχώρησε σε δώδεκα προσθήκες (μεταξύ αυτών ο Μίτσου που ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του στο αγγλικό πρωτάθλημα).

Αυτή τη στιγμή οι «κύκνοι» βρίσκονται στην όγδοη θέση της Premier League με 37 βαθμούς σε 27 ματς (9 νίκες, 10 ισοπαλίες και 8 ήττες), έχοντας 38 γκολ ενεργητικό και 34 παθητικό.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν δημοσιεύματα για τους Ράφα Μπενίτεθ και Κάρλο Αντσελότι, χωρίς όμως οι «μερένχες» να έχουν προχωρήσει - έστω και με τη μορφή «διαρροής» - να επιβεβαιώσουν κάποια πληροφορία.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι πριν από μερικούς μήνες ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2016 και ο Φλορεντίνο Πέρεθ - όταν είχε ασκηθεί έντονη κριτική στον Πορτογάλο τεχνικό - τόνισε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει στην αλλαγή προπονητή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News