default-image

Χωρίς Κιριλένκο η Ρωσία στο Ευρωμπάσκετ

Μπάσκετ
Χωρίς Κιριλένκο η Ρωσία στο Ευρωμπάσκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μία σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα της  Ρωσίας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας καθώς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αντρέι Κιριλένκο.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα "sport-express.ru". Ο "ΑΚ-47" δήλωσε μεταξύ άλλων πως φέτος θα ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχει στο NBA με τους Τίμπεργουλβς.

Ωστόσο, ο φόργουορντ της ομάδας από τη Μινεσότα τόνισε δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα για το αν θα σταματήσει οριστικά από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, το 2016. Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

"Είχα μία συζήτηση της προάλλες με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Κρασνένκοφ, όπου του είπα πως σκέφτομαι να σταματήσω από την εθνική ομάδα. Ο λόγος δεν είναι η κούραση, αλλά το γεγονός πως θέλω να περνάω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου, γιατί τώρα στο ΝΒΑ απασχολούμαι περισσότερες ώρες καθημερινά", δήλωσε αρχικά ο Αντρέι Κιριλένκο και πρόσθεσε: "Του είπα να συζητήσουμε για την εθνική ομάδα μετά από 1-2 χρόνια, γιατί ποιος ξέρει; Μπορεί να μου έρθει ξανά η επιθυμία να αγωνιστώ με το εθνόσημο, τότε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο".

Η Ρωσία είναι αντίπαλος της Εθνικής ομάδας στον τέταρτο όμιλο του Ευρωμπάσκετ, μαζί με Φινλανδία, Ιταλία, Σουηδία και Τουρκία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News