default-image

Με Κέρκυρα και Ολυμπιακό ο ΝΟΧ

Σπορ
Με Κέρκυρα και Ολυμπιακό ο ΝΟΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή αποστολή για το Ναυτικό Όμιλο Χανίων, ο οποίος θα δώσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο για τη 12η και 13η αγωνιστική της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών αντίστοιχα.

Η χανιώτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει ως γηπεδούχος στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης την Παρασκευή στις 9:30μ.μ. την Κέρκυρα για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η νίκη είναι επιτακτική για το ΝΟΧ προκειμένου να εδραιώσει την παραμονή του στην κατηγορία και να μην μπει σε περιπέτειες στη συνέχεια.

Το Σάββατο, η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη αντιμετωπίζει στον Πειραιά τον Ολυμπιακό στις 5μ.μ. με τους γηπεδούχους να είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Όπως επισήμανε και ο προπονητής του ΝΟΧ: "Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Με την Κέρκυρα πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε για να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα παραμονής αργότερα. Με τον Ολυμπιακό δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι και αυτό που θα κάνουμε, είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε μικρότερα παιδιά να πάρουν εμπειρίες".

Η αποστολή για τον Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES: Γαλανίδης, Χαριτάκης, Πετρόχειλος, Βιζυράκης, Μπατάκης, Σολογάνης, Μαζοκοπάκης, Παπασηφάκης, Χατζηδάκης, Δασκαλάκης, Κοκονάς, Σαρτζετάκης, Βλοντάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News