Αθλητισμός

Τέλος τα εισιτήρια Πλατανιά- ΑΕΚ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Πλατανιά με την ΑΕΚ την Κυριακή στα Περιβόλια για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπως ανακοίνωσε η κρητική ΠΑΕ.

Όπως έγινε γνωστό τα 3.500 εισιτήρια, που εκδόθηκαν έχουν ήδη βρει κατόχους ενώ παρόντες στο γήπεδο θα είναι και περίπου 200 φίλοι της Ένωσης.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά αναφέρει:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ., την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 17.15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων".

Από εκεί και πέρα, σε δεύτερη ανακοίνωση που εκδόθηκε, ο Πλατανιάς ενημέρωσε και για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

"Επίσης, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, στις 16.00, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, θα συνεχιστεί από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, από τα γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από το ενημερωτικό περίπτερο του Δήμου Χανίων, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

 Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου εισιτήρια θα διατίθενται από τη 1 το μεσημέρι και μετά, από το εκδοτήριο της Θύρας 3, έξω από το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων. Γενική είσοδος: 10 ευρώ", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σχόλια