default-image

Προβάδισμα πρόκρισης για τη Μίλαν

Ποδόσφαιρο
Προβάδισμα πρόκρισης για τη Μίλαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Μίλαν, η οποία πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση στο "Σαν Σίρο" επικρατώντας με 2-0 της Μπαρτσελόνα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη φάση των "16".

Η ιταλική ομάδα θύμισε κάτι από τα παλιά, είχε τον απόλυτο έλεγχο και πήρε μία νίκη που την καθιστά το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Καταλανοί τελείωσαν το παιχνίδι με μόλις τέσσερις τελικές προσπάθειες, ενδεικτικό του ότι έκαναν μακράν τη χειρότερή τους εμφάνιση των τελευταίων ετών. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες ήταν νωθρές και έπαιξαν σε χαμηλούς ρυθμούς, κάτι που προφανώς βόλεψε τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος όμως, οι "ροσονέρι" κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και στο 57’ μετά από σύγχυση στην άμυνα της Μπαρτσελόνα ο Μπόατενγκ με σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε ουσιαστική αντίδραση από την ομάδα του Τίτο Βιλανόβα και έτσι η Μίλαν ανέβηκε για να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα. Αυτό, ήρθε στο 81΄ μετά από εξαιρετική συνεργασία των παικτών της και σουτ του Μουντάρι.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Μεξές, Ζαπάτα, Αμπάτε, Μουντάρι, Μπόατενγκ, Μοντολίβο, Κονστάντ. Αμπροσίνι, Πατσίνι (75’ Νιάνγκ), Ελ Σαράουι (87’ Τραορέ).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντέζ, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ (89’ Μασεράνο), Ζόρντι Άλμπα, Φάμπρεγκας (62’ Σάντσες), Τσάβι, Ινιέστα, Μπουσκέτς, Μέσι, Πέδρο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News