default-image

Κοντρέρας: "Χρέος μας να παλέψουμε"

Ποδόσφαιρο
Κοντρέρας: "Χρέος μας να παλέψουμε"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος  τους οι παίκτες του Ολυμπιακού φαίνεται να είναι αποφασισμένοι να τις εξαντλήσουν προκειμένου να πάρουν την πρόκριση για τους «16» του Europa League.

Το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού δεν αφήνει πολλά περιθώρια, αλλά, όπως επισήμανε ο Πάμπλο Κοντρέρας στη συνέντευξη Τύπου πριν τη ρεβάνς "είναι χρέος μας να παλέψουμε".

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

"Θα πρέπει να κάνουμε το αντίθετο από αυτό που κάναμε στο πρώτο ματς. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα ίδια λάθη. Ξέραμε τα πλεονεκτήματα της Λεβάντε, αλλά δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί", δήλωσε ο Χιλιανός αμυντικός.

"Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι για μας να αρχίζουμε το παιχνίδι με αυτό το άσχημο αποτέλεσμα. Όμως είμαστε σε έναν μεγάλο σύλλογο και έχουμε τη θέληση και την υποχρέωση να παλέψουμε για να ανατρέψουμε το σκορ", πρόσθεσε.

"Πιστεύουμε πως το παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό. Το ξέραμε και στο πρώτο παιχνίδι τι έπρεπε να κάνουμε, αλλά κάναμε όλοι λάθος. Θα πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι ατομικά και σε σύνολο και ελπίζουμε να είναι η δική μας βραδιά. Θα προσπαθήσουμε να μη δεχτούμε γκολ και με τη στήριξη του κόσμου μας να σκοράρουμε", συνέχισε ο Κοντρέρας και κατέληξε:

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για τη συνεχή στήριξη. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα χρέος απέναντί τους και η ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο για να αλλάξει αυτή την κατάσταση".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News