default-image

Δύσκολο να προλάβει ο Μπέλιτς την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Δύσκολο να προλάβει ο Μπέλιτς την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ, οι παίκτες του Πλατανιά εστιάζουν την προσοχή τους στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή, η οποία ενδεχομένων να κρίνει πολλά όσον αφορά στην παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

Τα προβλήματα δε λείπουν, ωστόσο, για τον Άγγελο Αναστασιάδη καθώς ο Νίκολα Μπέλτις συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ αύριο Πέμπτη θα υποβληθεί σε μαγνητική, από την οποία θα φανεί η πορεία του προβλήματος στον προσαγωγό. Πολύ δύσκολα, πάντως, θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στο ματς με την ΑΕΚ, ενώ απόντες θα είναι και οι Γιάννης Ποτουρίδης και Πέτρος  Κανακούδης.

Ο Γιάννου από την άλλη πλευρά προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, όπως και ο Αμπντουλαζίζ Τέτε που εξέτισε τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας του.

Σήμερα Τετάρτη, εξάλλου, ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η προπώληση γίνεται στο ενημερωτικό περίπτερο του Δήμου Χανίων στην Αγορά και στα γραφεία της ΠΑΕ Πλατανιάς και τιμώνται 25 ευρώ για τις θύρες 1 και 2 και 15 ευρώ για τη θύρα 3. Η ΑΕΚ από την μεριά της εξασφάλισε 200 εισιτήρια για τους φιλάθλους της που θα παρακολουθήσουν το ματς από τη θύρα 4.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News