default-image

Μίτσελ: "Μπορούμε να προκριθούμε, πιστέψτε το"

Ποδόσφαιρο
Μίτσελ: "Μπορούμε να προκριθούμε, πιστέψτε το"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του και να τους πείσει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει πάρα το 3-0 του πρώτου αγώνα προσπάθησε ο Μίτσελ μιλώντας στους παίκτες του Ολυμπιακού στη σημερινή προπόνηση ενόψει του επαναληπτικού της Πέμπτης (22/02, 22:02) κόντρα στη Λεβάντε.

"Μπορούμε να προκριθούμε. Πιστέψτε το", ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού προς τους παίκτες στην προπόνηση της Τετάρτης.

Ο Ολυμπιακός μετά το 3-0 με το οποίο ηττήθηκε από τη Λεβάντε στην Ισπανία, έχει σαφέστατα πολύ δύσκολο έργο την Πέμπτη στο «Καραϊσκάκη» για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση. Ωστόσο, ο τεχνικός των Πειραιωτών, όπως έκανε από την πρώτη στιγμή, έτσι και στην προπόνηση της Τετάρτης, εξέφρασε στους παίκτες την πίστη του για ανατροπή.

"Μπείτε από την αρχή δυνατά για τη νίκη. Πρέπει να παίξουμε σαν Ολυμπιακός. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι αύριο να παίξουμε για την ομάδα και τον κόσμο μας. Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση, πιστέψτε το", ήταν τα λόγια του.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά την 11άδα, ο προπονητής των Πειραιωτών δεν άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με το ποιους σκέφτεται να χρησιμοποιήσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News