default-image

Συμφώνησε με Ρεάλ ο Αντσελότι;

Ποδόσφαιρο
Συμφώνησε με Ρεάλ ο Αντσελότι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μέλλον του Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζει αβέβαιο, καθώς όλα τα μέχρι σήμερα στοιχεία συνηγορούν σε ένα επικείμενο διαζύγιο. Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» έχουν ήδη ξεκινήσει τις έρευνες, προκειμένου να εντοπίσουν τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που πηγάζουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον του Κάρλο Αντσελότι, η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολύ ψηλά στη λίστα τον προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι δύο πλευρές, μάλιστα, έχουν έρθει σε επαφή και υπάρχει μια προφορική συμφωνία.

Ο Αντσελότι δεν αισθάνεται σίγουρος για το μέλλον του στον Γαλλικό σύλλογο, καθώς οι σχέσεις του με τον πρόεδρο, Νασέρ Αλ Χελαϊφί, δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Αυτό σημαίνει πως, ακόμα και αν η ομάδα του Παρισιού καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και προχωρήσει μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ιταλός τεχνικός θα απομακρυνθεί από την Παρί, χωρίς αυτό να αποτελέσει έκπληξη.

Αν οι συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν ευδοκιμήσουν, ο Αντσελότι φαίνεται να έχει εναλλακτικές λύσεις. Τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ιταλό, ο οποίος ενδέχεται να «εμπλακεί» σε μια πιθανή ανταλλαγή προπονητών με τον Αρσέν Βενγκέρ, αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τους ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν έτοιμους να εμπιστευτούν στον Αλσατό την τεχνική ηγεσία της ομάδας τους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Κάρλο Αντσελότι δεν πρόκειται να μπει στο… ταμείο ανεργίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News