default-image

Ξεκινά το Σάββατο το παιδικό τουρνουά ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Ποδόσφαιρο
Ξεκινά το Σάββατο το παιδικό τουρνουά ΔΟΠΑΦΜΑΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα  18 Φεβρουαρίου 2013,  η συνάντηση που συγκάλεσαν οι διοργανωτές, ενόψει της έναρξης του 2ου Παιδικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου του Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η.  

Στην συνάντηση που έγινε στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου στις Πατέλες και αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα, παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι των ομάδων, ιατροί, διαιτητές και πήραν την προκήρυξη  και το πρόγραμμα των αγώνων.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ αρμόδιος θεμάτων αθλητισμού κ. Κώστας Βαρδαβάς, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Τόνισε επίσης ότι επίκεντρο της διοργάνωσης είναι το κάθε παιδί και η συμμετοχή του στους αγώνες ποδοσφαίρου ως ένα ευχάριστο παιχνίδι, καλλιεργώντας την ευγενή άμιλλα και τον υγιή ανταγωνισμό. Εκτός των παραπάνω, προτεραιότητα για μας αποτελεί η ασφάλεια των παιδιών, τόσο η ψυχική όσο και η σωματική και η αποφυγή ταλαιπωρίας για γονείς και ομάδες. Η υπόσχεση μας ότι κάθε χρόνο θα γινόμαστε καλύτεροι θα τηρηθεί.

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο κ. Χάρης Βαρουρανάκης εκπρόσωπος των ιατρών και της ΕΠΣΗ  που ευχήθηκε να γίνει ένα καλύτερο πρωτάθλημα από τα προηγούμενα και αναφέρθηκε στο ιατρικό κομμάτι του τουρνουά.  

Το συντονισμό της κλήρωσης των αγώνων είχε  ο υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος κ. Σωτήρης Συνάνης, ο οποίος τόνισε ότι "δίνουμε βαρύτητα στον αθλητισμό και όχι στον ανταγωνισμό , ότι είναι το μεγαλύτερο πρωτάθλημα στην Ελλάδα και για να πάει καλά χρειάζεται η συμβολή όλων. Όλοι οι παρευρισκόμενοι έδειξαν ικανοποιημένοι για το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος και υποσχέθηκαν συνεργασία και ευ αγωνίζεσθε, όπως κάθε χρονιά".

Η πρεμιέρα των αγώνων του 2ου Παιδικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου  είναι το Σάββατο 23  Φεβρουαρίου 2013. Η δαπάνες του τουρνουά καλύπτονται ολοκληρωτικά από τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ ο οποίος έχει και την πλήρη ευθύνη της διοργάνωσης.  

Για το φετινό τουρνουά, δηλώσεις συμμετοχής κατέθεσαν 36 σύλλογοι ή αθλητικά κέντρα  με 166 ομάδες. Προβλεπόμενα παιχνίδια 704, με την συμμετοχή 3100 παιδιών περίπου. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα με ακριβή ημερομηνία, ώρα και γήπεδο για κάθε ομάδα θα διανεμηθεί σε όλους τους γονείς το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News