default-image

Βαυαρική επέλαση-Όλα στην επανάληψη για Πόρτο

Αθλητισμός
Βαυαρική επέλαση-Όλα στην επανάληψη για Πόρτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το ένα πόδι στους «8» του Champions League βρίσκεται από χθες το βράδυ η Μπάγερν καθώς ταπείνωσε την Άρσεναλ στο Emirates με σκορ 1-3 και απέκτησε ισχυρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Μόναχο.

Το πρώτο γκολ για τους Βαυαρούς ήρθε νωρίς. Μόλις στο 7' ο Κροος άνοιξε το σκορ για την Μπάγερν ενώ τα τέρματα διπλασίασε λίγο αργότερα στο 21' ο Μίλερ.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η προσπάθεια των «κανονιέρηδων» έφερε καρπούς και στο 55' ο Ποντόλσκι σκόραρε κατά της πρώην ομάδας του και έδωσε την αίσθηση ότι η Άρσεναλ ξαναμπαίνει στο παιχνίδι. Όμως το παιχνίδι για τους Άγγλους σταμάτησε μάλλον εκεί, καθώς είκοσι λεπτά αργότερα ο Μαντζούκιτς σημείωσε το τρίτο γκολ των Βαυαρών και έγραψε το τελικό 1-3.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Άρσεναλ: Στσέσνι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Βερμάλεν, Κοσιελνί, Αρτέτα, Γουίλσιερ, Γουόλκοτ, Καθόρλα, Ράμσεϊ (71' Ροσίτσκι), Ποντόλσκι (72' Ζιρού)

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Ντάντε, Βαν Μπούιτεν, Αλάμπα, Σβάινσταϊγκερ, Μαρτίνεθ, Μίλερ, Κρόος (73' Γκουστάβο), Ριμπερί (63' Ρόμπεν), Μάντζουκιτς (78' Γκόμεθ)

Μικρό προβάδισμα η Πόρτο

Στο άλλο ματς της ημέρας, τον  «ιβηρικό εμφύλιο»  στο Ντραγκάο  Πόρτο και Μάλαγα άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς, καθώς  σε ένα μονόπλευρο παιχνίδι  που το ρόλο κυρίαρχου είχαν οι «Δράκοι» δεν κατάφεραν να νικήσουν την άμυνα των Ανδαλουσιάνων παρά μόνο μια φορά.

Το πρώτο και τελευταίο γκολ της αναμέτρησης που διαμόρφωσε το ισχνό  1-0 πέτυχε ο αμυντικός  Ζοάο Μουτίνιο στο 56'.

Η αήττητη μέχρι χθες στο θεσμό ισπανική ομάδα υποδέχεται σε τρεις εβδομάδες τους «Δράκους» στο γήπεδο της «Ροσαλέδα» όπου με διαφορετικούς από  τους  χθεσινούς αμυντικούς της προσανατολισμούς θα  επιδιώξει να είναι εκείνη που θα φτάσει  στους «8» του θεσμού.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Πόρτο: Έλτον, Ντανίλο, Μανγκαλά, Σάντρο, Οταμέντι, Φερνάντο, Γκονσάλες (91' Κάστρο), Μουτίνιο, Ιζμαΐλοφ (70' Ατσού), Βαρέλα, (58' Ροδρίγκες), Μαρτίνες

Μάλαγα: Καμπαγέρο, Σάντσεθ, Ουέλινγκτον, Ντεμιτσέλις, Αντούνες, Τουλαλάν, Ιτούρα (78' Καμάτσο), Χοακίν (63' Πορτίγιο), Ίσκο, Μπαπτίστα (78' Πιαζόν), Σάντα Κρους

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News