default-image

Ντέρμπι, αφιέρωμα στον Κοκκινάκη και Ατματζίδης στην "Μικτή Ζώνη"

Αθλητισμός
Ντέρμπι, αφιέρωμα στον Κοκκινάκη και Ατματζίδης στην "Μικτή Ζώνη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο απόηχος του κρητικού ντέρμπι ΟΦΗ-Πλατανιάς, λίγα λεπτά μετά τη λήξη του στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης», θα μεταφερθεί απόψε (22:00) στη Μικτή Ζώνη της Κρήτη TV.

Δυο προπονητές (Μανόλης Παπαματθαιάκης, Γιάννης Χατζησεβαστός) και ένας διαιτητής με μεγάλη εμπειρία (Βασίλης Κοκκινάκης) θα είναι στο πάνελ της εκπομπής, για να σχολιασθούν τα ξεχωριστά σημεία του αγώνα, μαζί με το πλούσιο ρεπορτάζ από το τρίτο ημίχρονο.

Η Μικτή Ζώνη, θα παρουσιάσει απόψε ένα εκπληκτικό αφιέρωμα στον διαιτητή Βασίλη Κοκκινάκη με την ευδόκιμη θητεία 28 χρόνων στη διαιτησία, προβάλλοντας μάλιστα βίντεο που θα κάνουν αίσθηση! Θα δείτε επίσης μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Ηλία Ατματζίδη, που μιλάει για πολλά, ακόμη για τον ΟΦΗ της εποχής του, τον Μαχλά, τον Εργοτέλη, τη ξεχωριστή γνωριμία του με τον αείμνηστο Απόστολο, την κρίση του ελληνικού ποδοσφαίρου και φυσικά για την ΑΕΚ της καριέρας του!

Ανάμεσα σε άλλα, τα κύρια θέματα από τη σημερινή συνέντευξη Γκόγκιτς, η κατάσταση στη Football Leaque (Παπαματθαιάκης) και η μάχη στην Α1 της ΕΠΣΗ (Χατζησεβαστός).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News