default-image

Η Δύση πήρε το All Star Game του ΝΒΑ

Μπάσκετ
Η Δύση πήρε το All Star Game του ΝΒΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δύση επικράτησε  στο φετινό All Star Game του ΝΒΑ, που διεξήχθη στο «Toyoto Center» του Χιούστον, επικρατώντας με 143-138 της Ανατολής.

Σε μεγάλη μέρα  βρέθηκε ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος έμεινε στο παρκέ για 31.22' έχοντας 30 πόντους, έξι ριμπάουντ και δύο κλεψίματα. Ωστόσο, δεν αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για δεύτερη διαδοχική χρονιά, καθώς το βραβείο κατέληξε στον Κρις Πολ, ο οποίος είχε 20 πόντους, 15 ασίστ και τέσσερα κλεψίματα. Από την πλευρά του, ο Κόμπι Μπράιαντ έκανε λίγο από όλα, με εννέα πόντους, τέσσερα ριμπάουντ, οκτώ ασίστ, δύο κλεψίματα και δύο κοψίματα. Άλλους 19 πόντους συνείσφερε ο Μπλέικ Γκρίφιν, 15 πόντους με έξι ριμπάουντ και τρεις ασίστ είχε ο Τζέιμς Χάρντεν και 14 πόντος ο Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Ο Καρμέλο Άντονι ηγήθηκε της Ανατολής, με 26 πόντους, 12 ριμπάουντ και τρεις ασίστ, ακολουθούμενος από τον Ντουέιν Ουέιντ που είχε 21 πόντους, εφτά ασίστ, τρία ριμπάουντ, δύο κλεψίματα κι άλλα τόσα κοψίματα και το Λεμπρόν Τζέιμς, με 19 πόντους αλλά με μόλις 7/18 σουτ εντός παιδιάς, πέντε ασίστ και τρία ριμπάουντ, ενώ είχε και τέσσερα λάθη. Ο Πολ Τζορτζ είχε 17 πόντους και ο Κάιρι Έρβινγκ, 15 πόντους και τέσσερις ασίστ.

Ουκ ολίγες εντυπωσιακές φάσεις προσέφεραν και πάλι τα αστέρια του ΝΒΑ. Ξεχώρισαν η ντρίμπλα του Κρις Πολ κάτω από τα πόδια του Κρις Μπος, το κάρφωμα του Λεμπρόν Τζέιμς ύστερα από ασίστ του Καρμέλο Άντονι, αλλά και το κόψιμο του Μπράιαντ στο σούπερσταρ των Μαϊάμι Χιτ. Το πρώτο κάρφωμα έγινε μόλις εφτά δευτερόλεπτα μετά το τζάμπολ και δεν θα μπορούσε να μην το κάνει ο Γκρίφιν, ύστερα από ασίστ του Πολ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News