Αθλητισμός

Στην Χόφενχαϊμ ο Γκόμες

Από την Τότεναμ στην Χόφενχαϊμ βρέθηκε ο Γκόμες. Ο αγγλικός σύλλογος αποφάσισε να στείλει δανεικό τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, ως το τέλος του καλοκαιριού στην προτελευταία ομάδα του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο Γκόμες τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχε χάσει την θέση του κάτω από τα δοκάρια των «Σπιρουνιών» από τον Γιορίς και τον Φρίντελ.

Τώρα στην γερμανική ομάδα καλείται να αντικαταστήσει τον Τιμ Βάις, ο οποίος ήρθε ως ελεύθερος το καλοκαίρι από την Βέρντερ Βρέμης, αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην Χόφενχαϊμ.

Ο Βάις περνάει δύσκολα στο «Βίρσολ», καθώς το τελευταίο καιρό έχει χάσει την θέση στην βασική ενδεκάδα, του έχουν πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού ενώ και οι οπαδοί τον χλευάζουν.

Η άφιξη του Γκόμες στην Χόφενχαιμ έχει γίνει δεχτεί με ενθουσιασμό από τους ανθρώπους της ομάδας, που όπως παραδέχονται και οι ίδιοι ένας έμπειρος τερματοφύλακας θα τους βοηθήσει να σώσουν την κατηγορία.

«Υπογράψαμε με τον Γκόμεζ γιατί είναι ένας τερματοφύλακας, που έχει εμπειρία σε υψηλό επίπεδο. Είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσει να κρατήσουμε την Χόφενχαϊμ στην κατηγορία», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Αντρέα Μίλερ.

Ο προπονητής της Χόφενχαϊμ , Μάρκο Κούρτς, μίλησε και αυτός στο ίδιο ύφος:« Ο Γκόμεζ θα συμβάλει αισθητά στο να σώσουμε την κατηγορία»

Σχόλια