default-image

Κανονικά στη Γερμανία το γκραν πρι

Αθλητισμός
Κανονικά στη Γερμανία το γκραν πρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν διευκρίνισε πως επιτεύχθηκε συμφωνία με το Νίρμπουργκρινγκ και θα διεξαχθεί κανονικά το γερμανικό γκραν πρι.

Ο νέος χρόνος μπήκε, οι ομάδες παρουσιάζουν μια μια τα μονοθέσια τους, ενώ μέχρι και οι Αυστραλοί είναι έτοιμοι για την αυλαία του πρωταθλήματος στις 17 Μαρτίου.

Ωστόσο το τελικό πρόγραμμα της Φόρμουλα 1 το 2013 δεν το γνωρίζουμε. Αναζητείται φαίνεται ακόμα το 20ο γκραν πρι, ενώ όλα δείχνουν πως και φέτος ο Σεμπάστιαν Φέτελ και οι υπόλοιποι Γερμανοί θα αγωνιστούν μπροστά στο κοινό τους.

Σύμφωνα με τον Μπέρνι Έκλεστοουν επιτεύχθηκε συμφωνία με τους ιδιοκτήτες του Νίρμπουργκρινγκ και το γερμανικό γκραν πρι θα διεξαχθεί εκεί στις 7 Ιουλίου. Υπήρξε μεγάλη οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ και οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Έτσι θα διεξαχθούν και φέτος 19 αγώνες, ωστόσο το πρόγραμμα του Ιουλίου εξακολουθεί να έχει κενά με τον αγώνα της 21ης Ιουλίου. Η Τουρκία, η Αυστρία και η Πορτογαλία διεκδίκησαν το δικαίωμα να καλύψουν την άδεια θέση, ενώ ίσως δεν διεξαχθεί κανένα γκραν πρι σε εκείνη την ημερομηνία.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News