default-image

Πήρε Μανόλο ο Ατρόμητος

Ποδόσφαιρο
Πήρε Μανόλο ο Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την απόκτηση του ισπανού τερματοφύλακα, Μανόλο, ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

"Παίκτης του Ατρόμητου ο Μανουέλ Ρέινα Ροντρίγκεζ «Μανόλο»! Ο Ισπανός τερματοφύλακας υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάνουέλ Ρέινα Ροντρίγκεζ (Manuel Reina Rodriguez) ή «Μανόλο» όπως είναι γνωστός!.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από την Αθλητική Ένωση Πάφου βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο, παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Μανόλο θα πραγματοποιήσει αύριο την πρώτη του προπόνηση και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή μας Νίκου Αναστόπουλου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μανόλο: «Να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του Ατρόμητου»

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τον Ατρόμητο ο Μανόλο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του Ατρόμητου δεν είχα κανένα ενδοιασμό για το που θα συνεχίσω την καριέρα του αν και είχα προτάσεις από μεγάλες ομάδες της Κύπρου. Ρώτησα για το νέο μου σύλλογο, τους συμπαίκτες μου στην ΑΕ Πάφου και τον προπονητή και άκουσα τα καλύτερα λόγια», τόνισε, αρχικά και συνέχισε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας κι εύχομαι να κάνω καλύτερη καριέρα από εκείνη που έκανα στην Ισπανία. Βρίσκομαι στην καλύτερη φάση της ηλικίας μου και ο Ατρόμητος είναι στην καλύτερη φάση της ιστορίας του έχοντας παίξει σε δύο συνεχόμενους τελικούς και στην Ευρώπη. Κάνω κάτι διαφορετικό στην καριέρα μου ανοίγοντας την πόρτα της Ελλάδας.

Ελπίζω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείχνει ο Ατρόμητος. Νιώθω σίγουρος για τον εαυτό μου και ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα του Ατρόμητου κι ενώπιον των φιλάθλων του», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News