default-image

Στον ΠΑΟ ο Ντίνας

Ποδόσφαιρο
Στον ΠΑΟ ο Ντίνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με προσωπική του παρέμβαση ο Γιάννης Αλαφούζος ικανοποίησε τις απαιτήσεις της Παναχαϊκής  και ολοκλήρωσε την απόκτηση του Θανάση Ντίνα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Θανάσης Ντίνας είχε βρεθεί πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου και μάλιστα είχε ανακοινωθεί πως οι «πράσινοι» είχαν έρθει σε συμφωνία με τους Αχαιούς, «κλείνοντας» τον 23χρονο εξτρέμ για το καλοκαίρι. Στη συνέχεια, το θέμα είχε φανεί πως «παγώνει» με την Παναχαϊκή να ανακοινώνει σε ανύποπτο χρόνο πως η μεταγραφή είχε χαλάσει για οικονομικούς λόγους.

Τελικά, όπως ανακοίνωσαν οι Πατρινοί, ο Θανάσης Ντίνας θα γίνει από τώρα κάτοικος Παιανίας καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ανέλαβε προσωπικά τις διαπραγματεύσεις με την Παναχαϊκή και έλυσε το θέμα της απόκτησης του νεαρού επιθετικού.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής αναφέρει:

«Με προσωπική παρέμβαση του Γιάννη Αλαφούζου προς την ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναχαϊκή λύθηκε το πρόβλημα με την μεταγραφή του Θανάση Ντίνα στον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ικανοποίησε τις απαιτήσεις της ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο Θανάσης Ντίνας σήμερα στις 3 το μεσημέρι θα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι ιδιαίτερα ευτυχής για αυτήν την εξέλιξη γιατί αφενός μεν ο κ. Γιάννης Αλαφούζος έδειξε σεβασμό στην ΠΑΕ Παναχαϊκή και στην ιστορία της και αφετέρου δε ένας πολύ μεγάλος παίκτης ο Θανάσης Ντίνας να έχει την δυνατότητα να αποδείξει την ποδοσφαιρική του αξία ακόμα και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται στο δικό της παιδί τον Θανάση Ντίνα να είναι υγιής και να κάνει όλους τους Αχαιούς υπερήφανους».

Παίρνει και Εσπάρθα

Την ίδια στιγμή ο Κάιπερ είναι στην Αθήνα για το τελικό στάδιο του δανεισμού από την Τβέντε ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πράσινοι έχουν έρθει σε συμφωνία με την Ουέσκα για την απόκτηση του Χοκίν Αρκάγια Εσπάθα.

Ο Εσπάρθα είναι μέσος και αποτελεί επιλογή του τεχνικού της ομάδας Φάμπρι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ισπανός αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες στην Αθήνα για να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News