default-image

Με εντολή Μαρινάκη δεν πήρε Βύντρα

Ποδόσφαιρο
Με εντολή Μαρινάκη δεν πήρε Βύντρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι συζητήσεις του Λουκά Βύντρα με τον Ολυμπιακό διακόπηκαν μετά από εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, με αποτέλεσμα ο διεθνής αμυντικός ν' ανακοινωθεί από την Λεβάντε.

Στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ δεν αρνούνται ότι είχαν μπει στη διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον Λουκά Βύντρα, ωστόσο, αυτό που υποστηρίζουν είναι πως αυτοί διέκοψαν τις συζητήσεις μαζί του και μάλιστα μετά από εντολή που έδωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Αυτό που λένε οι Πειραιώτες είναι πως είχαν επαφές με τον παίκτη, όμως, τίποτα δεν ήταν οριστικό καθώς περίμεναν την επιστροφή του κ. Μαρινάκη ο οποίος βρίσκεται στο Κατάρ μαζί με τον πρωθυπουργό της χώρας και με άλλους επιχειρηματίες. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού από την πλευρά του, ενημερώθηκε για όλο το θέμα με τον Βύντρα, το πώς είχε η κατάσταση και έδωσε την εντολή να κοπεί κάθε συζήτηση με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Συνεπώς, ο Βύντρα αναζήτησε αλλού την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη, με την Λεβάντε να του την προσφέρει και τον παίκτη να έχει ήδη ανακοινωθεί από τους Ισπανούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News