default-image

Διπλό "χτύπημα" για Εργοτέλη!

Ποδόσφαιρο
Διπλό "χτύπημα" για Εργοτέλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκαν για τον Εργοτέλη οι μεταγραφές του Μάρις Βερπακόφσκις και του Δημήτρη Κοτσώνη, με τους δύο ποδοσφαιριστές να υπογράφουν συμβόλαια συνεργασίας ως το τέλος της περιόδου.

Ο "Βέρπα" μετά την επιστροφή του στο Ηράκλειο μετά από 1,5 χρόνο, τόνισε σε δήλωσή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Εργοτέλη. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τα δύο χρόνια που αγωνίστηκα στην ομάδα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τον Εργοτέλη να ανέβει Κατηγορία. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πάμε την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

Ο 23χρονος αμυντικός Δημήτρης Κοτσώνης, που προέρχεται από τον Άρη ενώ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Πανηλειακό, είπε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ανήκω στην οικογένεια του Εργοτέλη. Εγώ από την μεριά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και παράλληλα εγώ τους δικούς μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που έδειξαν εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και εγώ με την δουλειά μου θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News