default-image

Σήμερα "τελειώνει" του Βύντρα στον Ολυμπιακό

Αθλητισμός
Σήμερα "τελειώνει" του Βύντρα στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί η μεταγραφή του Βύντρα στον Ολυμπιακό να θεωρείται «τελειωμένη», ωστόσο χθες δεν υπήρξαν οι σχετικές ανακοινώσεις και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η συγκεκριμένη υπόθεση θα πάρει… παράταση για λίγες ώρες, καθώς σήμερα θα υπάρχει η τελική επαφή των δύο πλευρών για τις λεπτομέρειες της επικείμενης συνεργασίας...

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως ο παίκτης μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στην δεξιά πλευρά, ειδικά μετά την αποχώρηση του Βασίλη Τοροσίδη, αλλά και στο κέντρο της άμυνας, όπου έχει αγωνιστεί ουκ ολίγες φορές στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, το γεγονός πως προέρχεται από τους «πράσινους» έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Πάντως, σε περίπτωση που ο Λουκάς Βύντρα… ντυθεί στα ερυθρόλευκα, ο Ολυμπιακός θα έχει… καταφέρει ένα σημαντικό «χτύπημα» στον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό, μια και ο Έλληνας άσος θα λάβει περίπου 600.000 ευρώ για ενάμιση χρόνο και θα εισπράξει το ποσό των 800.000 ευρώ από τους «πράσινους» για την λύση του συμβολαίου του.

Τέλος, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Σταντάρ Λιέγης για την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα ως δανεικού μέχρι το καλοκαίρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News